Bestelproces

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaatsen in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1 – Kies het product. U klikt op “Nu bestellen”. Op de productpagina kiest u de kleur waarin u het product wil bestellen.
Stap 2 – Kies een bedrukkingstechniek en plaats van bedrukking, aantal drukkleuren en u upload een bestand of logo (PDF vector, eps of ai).
Stap 3 – Geef een hoeveelheid (aantal) in.
Stap 4 – Bestelling afronden. U bekijkt de samenvatting en van hieruit kunt u een bestelling plaatsen of verder gaan met winkelen.

Bevestig je bestelling

  • Vervolgens komt u op de check-out pagina. U kiest: “Winkelmandje bestellen”.
  • U kunt nu inloggen of registreren als een nieuwe klant.
  • U doorloopt de 4 stappen: facturatie, verzending, betaalwijze en controle. U klik steeds op “Ga verder” na het invullen van een stap.
  • U hebt alle stappen hebt doorlopen en ingevuld? U klikt dan op “Bestelling afronden” om uw bestelling te plaatsen.

Na uw bestelling en na controle door één van onze prepress medewerkers krijgt u zo snel mogelijk een e-mail met in de bijlage een gratis digitale proefdruk ter controle van uw bestelling. Enkel na uw goedkeuring zullen we uw bestelling effectief verwerken en begint de levertermijn van uw bestelling te lopen.

Nog vragen?
Heeft u toch nog vragen over het bestelproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Helpdesk: info@tuatara.eu of per telefoon op +31 (0)10 307 59 42.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Na uw bestelling krijgt u steeds een digitale proefdruk ter controle (via e-mail).

Enkel na uw goedkeuring zullen we doorgaan met uw order. Voor een annulatie van uw bestelling vooraleer u een digitale proefdruk heeft ontvangen, raden wij aan om in uw account de bestelling te annuleren.

Na uw goedkeuring van de digitale proefdruk gaat uw bestelling zo snel mogelijk in productie.
Om na te vragen of het nog mogelijk is om een bestelling te annuleren (na goedkeuring proefdruk) vragen wij u om zo snel mogelijk een e-mail te sturen naar info@tuatara.eu, met in de hoofding van uw email het klantennummer en het ordernummer dat u wenst te annuleren.

Account aanmaken
Om een bestelling te plaatsen bij Tuatara.eu dient u een account aan te maken. Dit doet u door uzelf te registeren. Dit kan rechtsboven als u klikt op “login/registreer”.

Vervolgens komt u op een pagina terecht waar bestaande klanten zich kunnen aanmelden of een nieuwe klant zich kan registeren. U kiest dan voor “nieuw bij Tuatara.eu” en vult vervolgens het invulformulier in. Tenslotte ontvang u van ons een bevestigingsmail en kan u zich aanmelden.